Fördelar med Träning är medicin® personlig träning (sammanfattning):

  • Högst utbildade personliga tränaren i Sverige (läkarexamen) med unik helhetssyn på fysisk och psykisk hälsa.
  • Alltid 100% fokus på dig, din träning och hälsoutveckling
    Supereffektiva träningsupplägg helt baserade på dina mål och förutsättningar
  • Idrottsspecifik träning, rehabilitering (fysioterapi), massage och manuella behandlingar integrerade i personlig träning.
  • Fullt avdragsgill förebyggande behandling/rehabilitering vid övervikt, smärta eller stress.

Personlig coachning Om du söker en seriös personlig tränare med högsta utbildningsnivå, mångårig erfarenhet och massor av nöjda klienter har du hittat rätt! Jag hjälper, stödjer och peppar dig på alla sätt du behöver för att nå dit du vill. Målen med din personliga träning kan vara alla typer av fysiska förbättringar till att se din drömkropp i spegeln, behandla en skada eller minska på smärta. Detta är riktig personlig träning skapad helt efter dina förutsättningar och mål och utformas efter en omfattande kroppslig undersökning och rörelseanalys. Träningen innehåller därefter individuellt valda delar av personlig fysisk träning, kostrådgivning och motiverande samtal. Vid behov används även fysioterapi, massage och andra manuella behandlingar som mobilisering och manipulation. Genom fysiska och medicinska tester noteras kontinuerligt dina framsteg på mottagningen och i träningslokalen.

Funktionell fysisk träning – för en verkligt allsidig fysik! Den funktionella träningen innebär stor variation och att du tränar kroppen genom tredimensionella rörelser. Den engagerar många muskler samtidigt, ökar muskelstyrkan effektivt samtidigt som du tränar din kondition, rörlighet, balans och koordination. Som din personliga tränare lär jag dig att andas på rätt sätt, tränar upp din kroppsmedvetenhet, muskelbalans och hållning. Du använder framförallt din egen kropp som vikt under träningen, därutöver används många olika funktionella redskap för att simulera utmaningar kroppen stöter på i verkliga livet eller olika idrottsaktiviteter. För många är funktionell träning något nytt och upplevs fantastiskt omväxlande och roligt! Om du tänker att träningen mestadels bedrivs i styrke- och konditionsmaskiner kommer du snabbt märka att min personliga träning är både roligare och effektivare.

Holistiskt (fokus på hela människan) synsätt Detta är en ledstjärna i allt jag gör d v s jag fokuserar alltid på hela individens hälsa, samspelet mellan kropp och själ och alla möjligheter till ökat välbefinnande och prestationsförmåga. Och för mig är det självklart att alltid ge dig 100% uppmärksamhet under personlig träning.

Livsstilsförändring För att du ska lyckas med bestående förändringar, att förändra din livsstil, spelar medvetenhet om orsaker och konsekvenser av olika vanor en avgörande roll. Genom övningar och hälsocoachning tränar du upp denna medvetenhet och kan lättare skapa måluppfyllande rutiner som håller över tid. Personlig träning genomförs i nybyggd naturskön lokal i Träslövsläge (”Läjet”). Andra lokaler kan också användas efter överenskommelse. Den personliga träningen är en unik helhetslösning för dig som vill komma i form snabbt och effektivt och samtidigt uppleva sann träningsglädje!


 Kontakta mig redan idag!

 Tillbaks till alla tjänster