OM JOHAN & REFERENSER

Här kan du ta del av referenser från en del av mina kunder och hur de blivit hjälpta av mig

JOHAN ULLMAN – PERSONLIG TRÄNARE

Jag föddes till rörelse och har successivt utvecklat en sann passion för träning, hälsa och mänsklig prestation. Det bästa jag vet är att utmana mig själv och att inspirera, framkalla glädje och entusiasm bland mina medmänniskor! Min bakgrund är sex års (360 p.) akademiska studier vid Karolinska Institutet och Stockholms Universitet.

Utöver detta har jag en lång rad examina från privata utbildningar inom bl.a träning, näringsfysiologi, rehabilitering, idrottsmedicin och manuell terapi inkl. massage. Jag har en bred idrottsbakgrund med elitresultat från alpin skidåkning, triathlon och löpning. När jag inte arbetar eller tränar tycker jag mycket om att vara ute i naturen, sjunga och tillaga exotiska maträtter!

FÖRETAG/ORGANISATIONER

Här är några av de företag/organisationer jag arbetat med

 • Atlas Copco
 • Sveriges Television
 • Astra Zeneca
 • HiQ Data
 • Handelsbanken
 • Försvarsmakten
 • Stockholms Stad
 • Stena Metall AB
 • Stockholms Hamnar
 • Diligentia
 • Stockholms skolfastigheter
 • Ericson
 • Försäkringskassan
 • Entercard Sverige
 • Friskis&Svettis
 • Dayspring AB
 • Leimdörfer
 • Byggtillbehör
 • SM Marktjänst
 • Kluber Lubrication
 • Trosa vårdcentral
 • Varbergs sjukhus
 • Nacka Sjukhus
 • Academedia AB

Referenser

Nedan följer några av alla referenser från privatpersoner/individer jag arbetat med (kontaktuppgifter erbjuds vid förfrågan!)

Dr. Gunnar Göransson leg. läkare spcec. kirurgi, VD Conturkliniken AB:
”Jag har haft förmånen att bli upptränad och behandlad av Johan sedan fem år tillbaka för att komma i bättre form och bli kvitt nacksmärtor som uppträtt regelbundet i mitt arbete som kirurg. Mitt egna driv för träning har varit minst sagt bristfälligt men Johan har verkligen gjort en jätteinsats och motiverat mig när jag inte haft lust och hjälpt mig med nacken så att den inte begränsar mig i mitt arbete.

Johan är verkligen passionerad i sitt arbete och gör alltid sitt yttersta vilket gör att man blir mycket väl omhändertagen och trivs i hans sällskap. Hans helhetskoncept där träning kombineras med manuella behandlingar i samma session är väldigt effektivt. Jag hoppas fler får möjlighet att utnyttja Johans starka kompetens och vill verkligen rekommendera honom till andra som vill ha hjälp med sin hälsa och fysik”

Martin Palmqvist, Civilekonom, jur. kand. VD Byggtillbehör AB:
”Jag har jobbat extremt hårt de senaste åren och inte lagt ner den tid jag behövt på min hälsa. Jag tog kontakt med Johan för att gå ner i vikt, hitta tillbaks till formen och få upp orken igen. Han har snabbt tränat upp min kropp, hjälpt mig att bli av med många kilon och hela tiden gett mig ett enormt psykologiskt stöd vilket gjort mig väldigt positivt inställd till träning och gjort satsningen hållbar. Han är mycket kunnig och brinner verkligen för det han gör. Jag rekommenderar honom varmt som personlig tränare, kostexpert och coach”

Patricia Lang, fotograf, makeup-artist:
”Jag ville få en kickstart med träningen och på kort tid komma i så bra form som det bara gick… Jag har med hjälp av Johan som personlig tränare kommit längre än jag nånsin trodde var möjligt! Johan gav mig all den struktur, motivation, stöd och träningsglädje som jag behövde och han har fått mig att förstå hur viktig styrketräning är och att den kan vara både effektiv och rolig. Vi tränade varierat på gym och ute i naturen. Jag lärde mig också hur jag ska träna för att hålla min nya kropp i form i framtiden”

Alexander Båmstedt, M.A finansiell ekonomi, aktiemäklare:
”Johan har varit min personliga dietkonsult och tränare under ett halvårs tid. Vi har min idealvikt som mål, men ännu viktigare lägger vi grunden för en långsiktig och hälsosam livsstil. Johan är otroligt bra på att lära en att acceptera en sundare kost och faktiskt njuta av den. Kostomläggning har jag tidigare upplevt väldigt tråkigt och svårt att följa. Men med rätt tänkande och hantering kan man göra det till någonting riktigt njutbart, motiverande och hållbart i längden. Johan är verkligen expert på människans kropp och hur man kan optimera sitt utseende med rätt träningsmetoder inom motion och styrketräning, utan att behöva riskera skador. Det är jag väldigt nöjd med eftersom jag tidigare lätt skadade mig när jag tränade på egen hand på gymet. Johan sätter ribban utefter dina egna krav och jag kan verkligen rekommendera att anlita honom då detta är en livslång investering som kommer att bli otroligt värdefull för dig som vill nå din idealvikt, hålla den långsiktigt och bli helt nöjd med dig själv fysiskt”

Michael Cohn, leg läkare, VD Nanor AB:
”Jag har haft förmånen att ha Johan som personlig träningscoach under tre års tid. Under denna tid har Johan på ett mycket seriöst och engagerat sätt hjälpt mig att att bygga upp hela min fysik igen efter många års försummelse och också motverkat diverse smärtor jag ådragit mig p.g.a tidigare skador.

Det känns väldigt bra att på detta tidseffektiva sätt förbättra sin hälsa när arbete och många andra aktiviteter genomförs parallellt. Johans gedigna erfarenhet av såväl hälsa, träning och även rehabilitering kommer verkligen till sin rätt och han är alltid lyhörd för ens behov och mycket flexibel i sina upplägg. Jag rekommendationer honom varmt”

Dr. Sandra Kantor, leg. läkare, spec. Radiologi, Södersjukhuset:
”Jag hade dansat och styrketränat i många år redan innan jag kom i kontakt med Johan men jag kom till en punkt där kände att jag inte utvecklades längre. Johan gav mig ny struktur i träningsplaneringen och hjälpte mig att tillämpa avancerade och roligare träningsmetoder och övningar vilket tog min träning och resultaten till en helt ny nivå. Det har varit väldigt inspirerande!”

Erik Algvere, Civilingenjör datateknik, datakonsult HiQ AB:
”Jag kom i kontakt med Johan genom att jag deltog i ett hälsoprojekt som Johan drev på vårt företag. Jag bestämde mig sedan för att anlita Johan personligen. Jag ville särskilt lära mig mer om effektiva hemövningar och hur jag behåller motivationen. Johan lärde mig massor om detta och motiverade mig till att fortsätta träna lång tid efter programmet”

Raya Ökland, kvalitetshöjare, Alma Assistans AB:
”Efter en hjärtinfarkt hjälpte mina barn mig att hitta till Johan. Hos Johan fick jag motivation och insikter som gav mig stor hjälp. Nya rutiner och träningsteknik har bl a lett till att jag slipper medicin mot ryggsmärtor. En rutin är morgonträning som gör alla dagar mycket lättare att orka med. Insikten om att jag har ett bra liv framför mig med sund livsstil har verkligen givit mig både fysisk och psykisk styrka. Toppenbra coaching och en fin förmåga att se just mig och min situation var avgörande. Johan har egenskaper både som tränare och lyssnare”